Original Post
what's the difference between an explicitly defined empty constructor(no arg and empty body) and a comiler generated default constructor? from section 10.4.2 (p243) of the c++ programming language(special edition), it seems the latter one doesn't initialize members of build-in types while the former one does (from my experiment). is that correct.